reclaimed wood
meubelen

RECLAIMED WOOD MEUBELEN

Industrieel, authentiek en uniek, dat zijn de kernwoorden van onze nieuwe Reclaimed Wood Meubels.

Het hout van deze meubels is jarenlang gebruikt voor industriële doeleinden. IJzersterk hout, dat een eigen ‘verhaal’ verteld door de nog zichtbare werksporen. 

Industriële materialen zijn dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse woontrends. En laat onze nieuwe Reclaimed Wood Table daar nou perfect op aan sluiten. 

reclaimed wood meubels | industrial 66
reclaimed wood tafel | industrial 66

Reclaimd Wood Tafel

Industriële materialen zijn dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse woontrends. En laat onze nieuwe Reclaimed Wood Tafel daar nou perfect op aan sluiten. 

De combinatie tussen het gerecyclede hout van de Reclaimd Wood Tafel en het robuuste staal van het onderstel zorgt voor een eigentijds en karakteristiek industrieel uiterlijk.

Deze tafel creëert gegarandeerd dé eyecatcher binnen je interieur! 

Ook voor buitengebruik!
Verliefd op de tafel, maar liever voor buiten onder de overkapping of in je tuin? Ook dat is geen probleem. Zonder voorbehandeling is de Reclaimed Wood Tafel namelijk ook perfect geschikt voor buitengebruik.

 

Leveringskosten:

Reclaimd Wood Meubels kunnen thuis afgeleverd worden voor € 185,– 
U kunt ook uw Reclaimd Wood Meubels GRATIS afhalen bij onze leverancier. (als u hier gebruik van wilt maken, neem dan contact op met Daan – 06-12886965).

Scroll naar top