Ruilen en retourneren

Heb ik een zichttermijn?
Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van industrial66.nl geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst, tenzij anders vermeld (zie Algemene voorwaarden). Binnen deze termijn worden er geen annuleringskosten gerekend. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerkartikelen (meestal met een levertijd 2 weken of meer). Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen is de koopovereenkomst een feit.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?
Om je aankoop te retourneren stuur je eerst een mailtje met daarin de uitleg waarom je iets wil retourneren naar info@industrial66. Samen met een ingevuld retourformulier (dit kun je hier downloaden) en in de originele verpakking kun je het pakket terugsturen naar onze meubelmakerij (ondernemersweg 6 4691SL Tholen). Het artikel moet onbeschadigd zijn. Let op: na 14 dagen kun je niet meer retourneren.

Wij raden je aan het pakket verzekerd te verzenden. Bij retourneren ben je bij beschadiging onderweg als klant verantwoordelijk. Indien je het verzekerd hebt verzonden, kun je de claim indienen bij de vervoerder.

Wat zijn de voorwaarden van retourneren?
Om de afhandeling van een retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je de volgende instructies op te volgen.

1. Je meldt de retour per e-mail aan bij info@industrial66.nl;
2. Stuur het artikel volledig terug samen met het herroepingsformulier.
3. Het artikel is compleet en onbeschadigd en zit in de originele verpakking; (Reeds opgebouwde meubels kunnen we helaas niet meer retour nemen).
4. De retourzending wordt binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourinstructie aan ons verzonden.
5. Heeft u een Track & Trace code van de zending, dan vinden we het fijn om deze te ontvangen, zo weten we wanneer we uw retourzending kunnen verwachten. Deze kunt u mailen naar info@industrial66.nl

Retourzendingen die niet voldoen aan één van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. De verzendkosten (ook de reeds betaalde) van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
De verzend- en/of afhaalkosten zijn voor rekening van de klant.
Kleine artikelen kunnen bijvoorbeeld via PostNL geretourneerd worden.
Je kunt bij grotere artikelen ook gebruik maken van onze transporteur. We brengen dan de werkelijke verzendkosten van de transporteur in rekening. Deze zijn over het algemeen hoger dan de verzendkosten die je betaalt als je bij ons bestelt.

Bij maatwerkartikelen kunnen ook annuleringskosten in rekening gebracht worden.

Wanneer word ik terugbetaald?
We doen er alles aan je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen, na ontvangst van jouw artikel op onze retourafdeling, terug te storten. Het kan helaas voorkomen dat dit niet lukt, maar je kunt er op vertrouwen dat je in ieder geval binnen 14 dagen na de ontvangst van jouw retourzending het geld terug hebt.

Welk bedrag krijg ik terug?
Wanneer het retour gestuurde artikel door ons is ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je betaald hebt. (alle gemaakte verzendkosten zijn voor uw rekening). Mocht het zo zijn dat het rekeningnummer ontbreekt, dan zullen wij contact met je opnemen.

Wil je het rekeningnummer wijzigen waarop het bedrag teruggestort zal worden? Dan kan je het beste contact met ons opnemen per email via info@industrial66.nl

Ik ben het retourformulier kwijt. Waar kan ik deze uitprinten?
Je kunt hier het retourformulier zelf downloaden en uitprinten en invullen.

Niet tevreden met een product?  (herroepingsrecht)
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Download hier het herroepingsformulier, en stuur deze ingevuld terug naar info@industrial66.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Is ruilen of retourneren van beddengoed, kussens en badtextiel mogelijk?
Nee, beddengoed, kussens en badtextiel wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen

Scroll naar top