LABEL51 Barkruk Enzo – Stone – Microfiber

 119,00

Barkruk Enzo van LABEL51 is een vrij eenvoudige maar zeer stijlvolle barkruk uitgevoerd in de kleur stone microvezel. Enzo is voorzien van hoogwaardige zwarte metalen poten die bijdragen aan het industriële uiterlijk van de kruk. De ronde rugleuning zorgt voor balans door de verder stoere barkruk een zachte uitstraling te geven.

Uitverkocht

Artikelnummer: XS-40.027 Categorie: Tag:

Barkruk Enzo, uitgevoerd in stone microvezel, is op zowel de zitting als de rugleuning voorzien van een prachtig verticaal stiksel. De fraaie metalen poten lopen naar buiten uit wat een sierlijk effect geeft. Onderaan zijn de poten verbonden door een subtiel metalen frame dat tevens gebruikt kan worden als voetsteun. De elegantie van de stoel is perfect in balans met zijn industriële karakter, waardoor de stoel in elk interieur zal stralen.

Enzo is een stoere barkruk voorzien van de meest prachtige vormen en materialen, wat het tot een unieke en veelzijdige kruk maakt die in ieder interieur tot zijn recht zal komen. Combineer barkruk Enzo met de bijpassende fauteuil en eetkamerstoel om een prachtige eenheid in je huis te creëren.

• Enzo is verkrijgbaar in verschillende kleuren microvezel
• Enzo is ook verkrijgbaar als barkruk en eetkamerstoel
• Enzo zal stralen in ieder interieur

Breedte (in cm)

Hoogte (in cm)

Lengte (in cm)

Materiaal

Kleur