LABEL51 – Hoge Kast Brussels 2-Deurs 100x45x180 cm

 999,00

in stock
Industriële 2-deurs kast Brussels van LABEL51 is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes en super handige opbergvakken een functioneel en stoer meubel en zal een waar pronkstuk zijn in huis. Met hoge kast Brussels kun je alle kanten op. Gebruik deze kast als servieskast of geef Brussels een mooi plekje in je slaapkamer om al je kleding in op te bergen.

Industriële 2- deurs kast Brussels, uitgevoerd in de kleur rough, is gemaakt van ruw, duurzaam mangohout en is strak in vorm. De twee metalen deuren zijn voorzien van grove roosters en een industriële greepjes die deze kast een zeer solide en stoere look geven. Achter elke deur bevinden zich maar liefst twee legplanken waardoor er zeeën aan opbergruimte ontstaat. Met 2-deurs kast Brussels kun je alle kanten op. Deze kast zal zowel op een kantoor, in een woonkamer of op een slaapkamer tot zijn recht komen.

Industriële 2-deurs kast Brussels heeft strakke, robuuste vormen met solide details en is een meubel waar het natuurlijke en industriële erg mooi samenkomt. Kast Brussels past hierdoor perfect in een industrieel interieur en geeft een ruimte een stoere uitstraling. Bekijk de hele serie Brussels en plaats verschillende meubelen bij elkaar om een perfect geheel te creëren.

•  Industriële 2-deurs kast Brussels is handgemaakt
•  2-deurs kast Brussels is een aanwinst voor een ruimte
•  2-deurs kast Brussels heeft eindeloos veel opbergruimte, maar liefst 6 vakken

Breedte (in cm)

Diepte (in cm)

Hoogte (in cm)

Materiaal

Kleur