LABEL51 Salontafel Lock – Rough – Mangohout – 110×60 cm

 399,00

Salontafel Lock van LABEL51 is met zijn ruwe materialen gecombineerd met fijne accenten een stoer meubel waar het pure handwerk vanaf spat. Een functioneel, robuust meubel vol karakter die een woonkamer zal verrijken en je graag je kopje koffie aan drinkt!

Artikelnummer: RF-37.048 Categorie: Tag:

Salontafel Lock is uitgevoerd in ruw, duurzaam mangohout en een zwart metalen jasje. De twee lades, aan elke kant van de tafel één en het open vak maken het meubel extra functioneel waardoor je er genoeg in op kunt bergen. De zwart metalen frames aan beide zijden van het meubel en de greepjes geven de salontafel een stoere en unieke look. De grove afwerking in materiaal en details maakt het meubel tot een industrieel en uniek pronkstuk.

Salontafel Lock heeft strakke, robuuste vormen met solide details en is een meubel waar het natuurlijke het industriële ontmoet. Salontafel Lock past hierdoor perfect in een industrieel of retro interieur en geeft een ruimte een stoere uitstraling. Bekijk de hele serie Lock en plaats verschillende meubelen bij elkaar om een perfect geheel te creëren.

• Salontafel Lock is handgemaakt
• Salontafel Lock is stoer, industrieel en prachtig in detail
• De lichte schuring in het metaal is kenmerkend voor Lock en geeft het meubel karakter

Breedte (in cm)

Hoogte (in cm)

Lengte (in cm)

Gewicht product (in gram)

Materiaal

Kleur